Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 13:52

Αιμοδοσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο την Παρασκευή 3/7/2020 09:00-12:00

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύνθημα «Το ΟΕΕ πάντα παρόν – Όλοι μαζί δίνουμε ζωή», έπειτα από πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, διοργανώνεται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, στη Δυτική Ελλάδα, εθελοντική αιμοδοσία για τα νοσοκομεία της περιοχής και προσφορά ειδών ατομικής προστασίας για τις Μητροπόλεις.

Η εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

– Πάτρα: Επιμελητήριο Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58, ώρες 17.30 – 21.00

– Αγρίνιο: Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Πλατεία Παναγοπούλου 4, ώρες 09:00 – 12:00

– Πύργος: Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, Πλατεία Σάκη Καράγιωργα, ώρες 17.00 – 21.00

O Πρόεδρος του 10ου Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Γεώργιος Παππάς δήλωσε σχετικά:

«Με την εθελοντική δράση της 3ης Ιουλίου 2020, το 10ο Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, έπειτα από την πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για αιμοδοσία, αλλά και για προϊόντα προστασίας από τον κορωνοϊό (μάσκες, αντισηπτικά), στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και τις οικογένειες, που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας. Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης και προκειμένου να συνεισφέρουμε στο «κοινό καλό» καλούμε τόσο τα μέλη μας, όσο και όλους τους πολίτες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.