Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 00:17

Την παράταση των Γενικών Συνελεύσεων ζητά η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ.

Το καθολικό αίτημα των Αγροτικών Συνεταιρισμών, μελών της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ για παράταση των Ετήσιων Τακτικών Γενικών Συνελεύσεων, λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία, μετέφερε με επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Σε συνέχεια της σχετικής απόφασή σας για την παράταση της θητείας των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών και προς ολοκλήρωση του σκεπτικού αυτής, σας μεταφέρουμε το καθολικό αίτημα των μελών μας για την εξίσου αναγκαία παράταση των Γενικών Συνελεύσεων.

Όπως γνωρίζεται, με τα ισχύοντα σήμερα, οι Ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Συνεταιρισμών θα πρέπει να συνέλθουν το επόμενο διάστημα προς λήψη αποφάσεων, κάτι όμως που καθίσταται πρακτικά αδύνατο, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν.

Παρακαλώ λάβετε υπόψιν σας πως η συγκέντρωση εκατοντάδων μελών σε κλειστό χώρο συνεδρίασης, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Θεωρούμε αναγκαία την τουλάχιστον 3μηνη παράταση, ώστε να μην προκληθούν νομικού χαρακτήρα ζητήματα στη λειτουργία των συνεταιρισμών, που θα έχουν συνέπειες στην ίδια τους τη λειτουργία και στην οικονομία της χώρας, αλλά και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διασποράς της νόσου.

Είμαστε βέβαιοι ότι το αίτημα θα γίνει άμεσα αποδεκτό και εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και το ειλικρινές ενδιαφέρον.

Διαβάστηκε 1299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία