Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 17:49

Έκκληση των φοιτητών: “Nα ανοίξει άμεσα η φοιτητική λέσχη του Αγρινίου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Nα ανοίξει άμεσα η φοιτητική λέσχη του Αγρινίου ζητεί ο φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών.

Η λέσχη του Αγρινίου έκλεισε  λόγω των μέτρων για των κορωνοϊό ωστόσο παραμένει κλειστή ενώ από την Δευτέρα 25/5  η λέσχη στην Πάτρα  άνοιξε και εκεί οι φοιτητές σιτίζονται κανονικά. Η επιστολή των φοιτητών στην Πρύτανη έχει ως εξής:

Κυρία Πρύτανη,

Όπως είναι γνωστό η φοιτητική λέσχη του Αγρινίου είναι κλειστή λόγω των πρωτόγνωρων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία του covid-19.

Το τελευταίο διάστημα με την σταδιακή άρση των μέτρων, όλο και περισσότεροι φοιτητές έρχονται στην πόλη του Αγρινίου από τις περιοχές τους. Πρέπει να τονιστεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έμεινε ένας αριθμός φοιτητών στο Αγρίνιο από όλα τα τμήματα, καθώς για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να γυρίσουν στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους. Από την Δευτέρα25/5 όμως η φοιτητική λέσχη στην Πάτρα άνοιξε και οι φοιτητές εκεί σιτίζονται κανονικά. Το ερώτημα μας είναι γιατί στο Αγρίνιο η λέσχη δεν λειτουργεί; Γιατί δεν σιτιζόμαστε κανονικά οι φοιτητές του Αγρινίου;

Έχουμε πάρει πολυάριθμα τηλέφωνα τους υπεύθυνους στην Πάτρα, ώστε να μας δώσουν εξηγήσεις. Οι απαντήσεις τους δεν θεωρούμε ότι μας καλύπτουν, καθώς ακούμε συνεχώς δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες.

Το συμπέρασμα είναι ένα: ότι όσο δεν σιτιζόμαστε όλο και περισσότεροι φοιτητές ΠΕΙΝΑΝΕ στην κυριολεξία.

Δεν  λέμε κάτι παράλογο ή κάτι μη εφικτό ζητάμε να παίρνουμε το φαγητό μας πακεταρισμένο από την λέσχη, ώστε να μην μένουμε εκεί και να μην συνωστιζόμαστε. Το τονίζουμε, υπάρχουν φοιτητές που ΠΕΙΝΑΝΕ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Η ΛΕΣΧΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φ.Σ. Δ.Π.Π.Ν.Τ. Αγρινίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 10:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.