Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 18:17

Σούπερ Λιγκ: Οι υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν τα πλέι οφ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα δείχνουν πως η Super League θα ολοκληρωθεί κανονικά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τις πιθανές πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια κατάταξης, τα οποία θα βρουν πρωταθλητή κατά πάσα πιθανότητα τον Ολυμπιακό.

Αρκετές πιθανότητες φαίνεται ότι συμπληρώνει το Ηράκλειο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν όλες οι ομάδες στην Κρήτη, ενώ θα πρέπει να βρεθούν και τρία κατάλληλα γήπεδα προκειμένου να φιλοξενήσουν τους αγώνες των πλέι οφ.

Το τελευταίο δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι μόνο το Παγκρήτιο και το Γεντί Κουλέ πληρούν τις προϋποθέσεις.

Έτσι, το σενάριο που έχει αυτή τη στιγμή σημαντικά πλεονεκτήματα είναι αυτό που αφορά το ποδοσφαιρικό «τρίγωνο» Βόλος-Λάρισα-Λαμία.

Πρόκειται για τρεις πόλεις που βρίσκονται στη μέση χιλιομετρικά μεταξύ των ομάδων του κέντρου και της Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχουν και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για να τις φιλοξενήσουν, αλλά και προπονητικά κέντρα για να προπονούνται τις μέρες που δεν θα έχουν αγώνες.

Η απόφαση δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς όλοι βρίσκονται εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την κυβέρνηση για τον κορονοϊό και το πότε θα ανοίξουν και πάλι τα αθλητικά κέντρα.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1814 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.