Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 14:20

Προσφορά τροφίμων στην ΚΟΙΠΑ του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση ιδιωτών και επιχειρηματιών προς την ΚΟΙΠΑ  του Δήμου Αγρινίου  με την προσφορά  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης..

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου παρέλαβε τις προσφορές και ευχαρίστησε τον κ. Αλέξανδρο Γουργολίτσα και την  ΜΟΝ ΑΜΙ ΑΕ, τον κ. Κ. Σαρακανίδα, την εταιρεία Αφοί Βασιλείου, την  Δημοτική παράταξη «Ο τόπος μας αξίζει» και τον κ. Ν. Καζαντζή για την παράδοση σημαντικών ποσοτήτων τροφίμων για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον  1ο ,  5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11)  και στις Δημοτικές ενότητες στα  γραφεία του Βοήθεια  στο Σπίτι.  

Διαβάστηκε 651 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.