Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 18:35

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 27 Μαρτίου

Ξεκινά στις 27 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. “Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο “το πρώτο Δημόσιο Ίδρυμα που πάντα πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία” ενημερώνει ότι σε ανακοίνωσή του ότι  “την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για περισσότερα από 50 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει σπουδές διαδικτυακά, σπουδές προσαρμοσμένες στον χώρο και στον χρόνο  κάθε ενδιαφερόμενης/ου. Η/ο κάθε φοιτήτρια/τής έχει τη δυνατότητα, να επιλέξει ανάμεσα σε δια ζώσης και onlineο μαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις , λαμβάνοντας διαρκώς ανατροφοδότηση από την/τον Σύμβουλο Καθηγήτρια/τη του τμήματός της/ου.

Με αυτό τον τρόπο η/ο φοιτήτρια/της αναπτύσσει δεξιότητες, που άπτονται όχι μόνο του γνωστικού αντικειμένου που έχει επιλέξει, αλλά και εκείνου της εξοικείωσης με τον γραπτό λόγο και τη χρήση της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των αιτήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε  τη σελίδας  www.eap.gr”.

thebest.gr

Διαβάστηκε 900 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.