Κυριακή, 19η Μαίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 17:48

Πραγματοποιήθηκε σήμερα απολύμανση σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και της ενίσχυσης της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Συνεργεία πραγματοποιούν,  κατά τις μεσημεριανές  και απογευματινές ώρες,  απολυμάνσεις στην Πλατεία Δημοκρατίας,  Παναγοπούλου,  Δημάδη, Χατζοπούλου και Ειρήνης.

Τα προληπτικά μέτρα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα όπως τόνισε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Εφαρμόζουμε ένα συντονισμένο σχέδιο για να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας. Επαγρυπνούμε, δεν εφησυχάζουμε. Δεν ξεχνάμε ότι το καλύτερο μέτρο αντιμετώπισης της νόσου είναι να  μείνουμε σπίτι μας και να  παρακολουθούμε τις επίσημες ανακοινώσεις».

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν  την κυκλοφορία στους συγκεκριμένους χώρους κατά την διάρκεια των απολυμάνσεων. 

Διαβάστηκε 879 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.