Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 18:06

ΟΑΕΔ – Δυτική Ελλάδα: Αναστέλλονται δυο προγράμματα για ανέργους λόγω κορωνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο

Αναστέλλονται δυο προγράμματα για ανέργους του ΟΑΕΔ λόγω κορωνοϊού σε τρεις περιοχές, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού αναστέλλονται τα προγράμματα κατάρτισης από 9-3 έως και 18-3-2020 στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου των δράσεων:

– «Προώθηση στην απασχόληση Ανέργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ» στο πλαίσιο της με αριθμό 2/2019 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και

– «Προώθηση στην απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ», στο πλαίσιο της με αριθμό 3/2019 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επίσης η καταληκτική ημερομηνία έναρξης των τμημάτων της θεωρητικής κατάρτισης των ανωτέρων Προσκλήσεων / Πράξεων, για τις προαναφερθείσες Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, παρατείνεται έως τις 27-3-2020.

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 2397 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία