Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:06 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 21:27

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του 1ου Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου ο ετήσιος χορός του 1ου Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης. Πολλοί μαθητές με τους γονείς τους και πολλοί καθηγητές, διασκέδασαν, χόρεψαν και πέρασαν ενα πολύ όμορφο βράδυ όπως αρμόζει στην περίσταση.
 
photo 05
photo 27

Η κ. Δέσποινα Γεωργιάδη και ο κ. Απόστολος Βετσόπουλος

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Δέσποινα Γεωργιάδη-Αλεξοπούλου μας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2020, η ετήσια χοροεσπερίδα του Παπαστρατείου 1ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο κέντρο «ΠΙΘΑΡΙ» στο Γιαννούζι Αγρινίου. Οι μαθητές-τριες προετοίμαζαν, επί μέρες, με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της πόλης του Αγρινίου για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου, που έγινε, για την οικονομική υποστήριξη του σχολείου μας. Οι μαθητές-τριες μας, κινήθηκαν στο οικονομικό θέμα, με πλήρη διαφάνεια και εντιμότητα. Στην εκδήλωση αυτή αναδείχτηκε και το έργο του σχολικού συνεταιρισμού «Η ΦΕΙΔΩ», που με την εποπτεία του Κ. Βετσόπουλου, Συντονιστή Εκπαίδευσης, ιδρύθηκε φέτος, στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στην εξαιρετική παρουσία των μαθητών μας, που επέδειξαν αλληλοσεβασμό και ωριμότητα. Ευχόμαστε αυτές οι εκδηλώσεις να γίνονται πάντα με πνεύμα συνεργασίας. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον κ. Βετσόπουλο Απόστολο, Συντονιστή Εκπαίδευσης του ΠΕΚΕΣ Αιτ/νιας, τον πρώην Διευθυντή του σχολείου, κ. Καβαλλάρη και τη συζυγό του, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σιάμπο, τον Γραμματέα του σχολείου μας κ. Νίκο Χαντζαρά, τον καθηγητή του σχολείου κ. Παπουτσή, καθηγητή φυσικής αγωγής, με τη σύζυγό του και όλους τους Γονείς των μαθητών, που μας τίμησαν.»


photo 11

photo 04

Η κ.Αγγελική Κακούρη

Απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η Κοσμήτωρας κα Αγγελική Κακούρη δήλωσε στην εκδήλωση: "Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας καλωσορίζουμε στην χοροεσπερίδα του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου. Ευχαριστούμε πολύ : Τον κ. Απόστολο Βετσόπουλο Συντονιστή Εκπαίδευσης του ΠΕΚΕΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τον κ. Ιωάννη Καβαλλάρη πρώην Διευθυντή του σχολείου μας. Την κ. Δέσποινα Γεωργιάδη Διευθύντρια , Τους καθηγητές και τη γραμματεία του σχολείου, τους γονείς , τους μαθητές και όλους αυτούς που βρίσκονται απόψε κοντά μας. Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστήρια οφείλουμε στην Υποδιευθύντρια κ.Κασσάνδρα Παναγιωτακοπούλου για την προσφορά,την εργατικότητα και τη συνεργασία μαζί μας, όπως και ένα-ένα τα παιδιά του Δεκαπενταμελούς συμβουλίου του σχολείου και τα μέλη του Σχολικού Μαθητικού Συνεταιρισμού του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου «Η Φειδώ».   Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης μας για την χορηγία των δώρων στην χοροεσπερίδα μας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση. "

photo 01

photo 02

photo 03

photo 06

photo 07

photo 08

photo 09

photo 10

photo 13

photo 16

photo 17

photo 18

photo 19

photo 20

photo 21

photo 22

photo 23

photo 24

photo 25

photo 26

 Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν απο την κ. Αγγελική Κακούρη

Διαβάστηκε 2774 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 22:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.