Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:19 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 20:34

Αμφιλοχία: Η «οικογένεια» των ΤΑΞΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Συνεταιρισμός  ΤΑΞΙ ”Αμβρακικός” στο κέντρο «Λεωφόρος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα 27 μέλη του σωματείου των Δημοτικών Ενοτήτων Αμφιλοχίας και Μενιδίου με τις οικογένειές τους.
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μύγας ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολλές- αποδοτικές διαδρομές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Κατσαντάς, ο Νίκος Χονδρός πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΤΑΞΙ Δυτικής Ελλάδας, ο Γιάννης Αλεξανδρής πρόεδρος Ραδιοταξί Ναυπάκτου και ο Θωμάς Μπανιάς Γραμματέας Ραδιοταξί Ναυπάκτου. Χαιρετισμό απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.