Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 19:17

Μαντζουράκης: Μίλησα με τη διοίκηση για μεταγραφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενίσχυση αναμένεται για το έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο έμπειρος κόουτς μίλησε σήμερα για την παρουσία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράκη στον «Σπορ Fm 94,6»:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή:

Ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι πριν το ματς. Πρέπει να τονίσω ότι η θέση που είμαστε δεν ανταποκρίνεται με τα παιχνίδια που είχαμε. Διαφέρει πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκυτάλη αδικίας που περιφέρεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τι χρειάζεται για να ξεφύγει ο Παναιτωλικός από τη ζώνη του υποβιβασμού:

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση έκανα την αναφορά χθες για μεταγραφές. Έχουμε αποφασίσει να αποκτήσουμε παίκτες για να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην ομάδα. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των κινήσεων που πρέπει να κάνω.

Για την ανασταλτική λειτουργία:

Βελτιωθήκαμε αρκετά. Δουλέψαμε πολύ. Για αυτό και λέω ότι η θέση στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Πρέπει να πούμε ότι αρκετά βελτιωθήκαν από την προσπάθεια. Είναι δύσκολο να διορθωθούν πολλά αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε.

Για το ματς με τον ΠΑΟ:

Πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε ή όχι θα το δείξει το παιχνίδι. Φυσικά και ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα απρόβλεπτο.

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1895 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.