Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:33 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 09:59

Αγρίνιο: Ο Μάκης Βορίδης στο “κτήμα Ταξιαρχών”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης  με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Στρατάκο, κατά την επίσκεψή τους στο Αγρίνιο, επισκέφτηκαν το ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στο Ψηλογέφυρο Αγρινίου. Τους υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και πλήθος εθελοντών από όλες τις δράσεις της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.

Μετά τη ξενάγηση στη φάρμα και στο τυροκομείο, έγινε έκθεση των προϊόντων που παράγει το ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το σκοπό του εγχειρήματος της τοπικής εκκλησίας, αφού η φάρμα αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει νέους και ανέργους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, ώστε να δημιουργηθεί η τάξη των γεωργών – κτηνοτρόφων – επιχειρηματιών.

Οι κ. Βορίδης και Στρατάκος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια, συγχάρηκαν τους εθελοντές  και πρότειναν τρόπους συνεργασίας που θα βοηθήσουν την εκπαίδευση για όσους το επιθυμούν.

Τον κ. Βορίδη και τον κ. Στρατάκο συνόδευε και ο πρόεδρος της Νομαρχικής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτιος Τσόλκας, ενώ συμμετείχαν στην επίσκεψη ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Χρήστος Γκούντας, η Περιφεριακή Σύμβουλος, με τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, κ. Αμαλία Βούλγαρη και πολλοί άλλοι φίλοι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1008 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 10:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.