Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 18:01

Ελληνικό πρωτάθλημα: Στην αντεπίθεση περνάνε οι ποδοσφαιριστές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΤ) εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν στη Super League με φόντο τη 17η αγωνιστική.

«Η αβεβαιότητα που υπάρχει μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, ως επαγγελματίες και προσωπικότητες», επισημαίνει ο ΠΣΑΠ. «Δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ» προσθέτει. Σημειώνεται ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές περιμένουν την οριστική απόφαση των διαιτητών περί αποχής, η οποία θα έχει ανακοινωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, όχι για εκείνον αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να υπενθυμίσει σε όλους την 1η κιόλας ημέρα του νέου χρόνου, πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αθλήματος. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε λίγο πριν τις 17:00 ημέρα Τετάρτη και δεν γνωρίζουμε αν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Super League. Είναι δυνατόν;

Σεβόμαστε τα προβλήματα κάθε κλάδου και είμαστε οι πρώτοι και μάλιστα πολλάκις, που έχουμε ζητήσει να υπάρξει διευρυμένη συζήτηση για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολοι μαζί να βρούμε λύσεις. ΟΜΩΣ η αβεβαιότητα που υπάρχει μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, ως επαγγελματίες και προσωπικότητες. Ζητούμε άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ενημερωθούμε εάν τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όσο δύναται να συμβεί πλέον κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.»

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.