Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 10:49

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον Άγριλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πιθανό αλλά όχι ακόμη οριστικό το ενδεχόμενο

Λαμβάνοντας την ενημέρωση πως το ενδεχόμενο εξετάζεται σοβαρά αλλά οριστική απόφαση ακόμη δεν υπάρχει για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο «Ψαρογιάννη» στον Άγριλο Αμφιλοχίας, αποχώρησαν χθες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι δήμαρχοι Αμφιλοχίας Γ.Κατσούλας, Ξηρομέρου Γ.Τριανταφυλλάκης καθώς και ο αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Κ.Τσακάλης που εκπροσώπησε τον Γ.Αποστολάκη που απουσίασε λόγω ασθένειας. Έιχαν προγραμματισμένη συνάντηση στις 16.00 με τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα άκουσαν οι αυτοδιοικητικοί, αν λειτουργήσει στον Άγριλο κέντρο μεταναστών αυτό θα φιλοξενεί 1500 άτομα.
Οι δήμαρχοι εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις τους και ανέπτυξαν το σκεπτικό τους ενώ μετά την συνάντηση στο υπουργείου αρνήθηκαν να μιλήσουν σε δημοσιογράφους τηρώντας σιγήν ιχθύος. Πιθανότατα λοιπόν θα εκφραστούν με κοινή ανακοίνωση.
Παράλληλα θυμίζουμε πως είναι προγραμματισμένο και συλλαλητήριο στον Άγριλο την ερχόμενη Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 961 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 10:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.