Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 12:17

Μοίρασαν δώρα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, παρευρέθηκε στη γιορτή της ΕΛΕΠΑΠ χθες και μοίρασαν δώρα και χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Συνομίλησαν με το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν θερμά και με ιδιαίτερη χαρά και τους ενημέρωσαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Παρόν ήταν και μέλος του Πανελλαδικού Συλλόγου ΑΜΕΑ το οποίο τους ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τα περίπου 60.000 άτομα που ανήκουν στην ειδική κατηγορία των ΑΜΕΑ και φέτος δεν δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα. “Δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση μας σε αυτούς τους μαχητές της ζωής και στέκεται απέναντι στην απόπειρα διάλυσης της κοινωνικής πολιτικής από τη κυβέρνηση ΝΔ”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 950 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.