Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 00:06

Η Ανάσσα του Πάγου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Τετ 18/12/2019 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να γεννήσεις ένα παραμύθι; Στην περίπτωση μου αυτό συμβαίνει αστραπιαία με το που θα συμβεί ένα και μόνο γεγονός. Κι αυτό το γεγονός θα το αποκαλύψω με μεγάλη μου χαρά την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:30, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαίτερα.
Μετά την αφήγηση, θα ακολουθήσουν ευχάριστες και πολύ δημιουργικές δράσεις.

Σας περιμένουμε!

Η γιορτή θα είναι ανοιχτή για ολους


Η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε μας γνωστοποιήσε το πρόγραμμα των επισκέψεων της σε σχολεία και φορείς της πόλης του Αγρινίου για το τριήμερο 17-19/12: "Την ερχόμενη Τρίτη έχω προγραμματίσει πέντε επισκέψεις, ώστε να βρεθώ κοντά σε παιδιά και να αφηγηθούμε μαζί το παραμύθι της Ανασσας του Πάγου. Την Τρίτη το πρωί, με μεγάλη λαχτάρα, θα επισκεφθώ τα δευτεράκια της κυρίας Ελένης Μάντζιου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και στη συνέχεια τα πρωτάκια και δευτεράκια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Την Τετάρτη το απόγευμα θα φορέσω το παραμυθένιο κουστούμι μου για να περάσω ένα υπέροχο απόγευμα παρέα με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τη διεύθυνση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε μια μεγάλη γιορτή. Την Πέμπτη το πρωί θα ανακατευτω με τα νήπια της αγαπημένης μου Αντωνιτσας Στελιανού στο 21ο Νηπιαγωγείο Αγρίνιου και στη συνέχεια θα έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να παίξω με τα παιδάκια της πρώιμης παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ στο Παράρτημα Αγρινίου και να μοιράσω ξύλινα παιχνίδια στα παιδιά, μια ευγενική χορηγία των εκδόσεων Τσιπούπολη. Ευχαριστώ θερμά την κυρία Ελένη Μάντζιου, τον κύριο Βασίλη Τηγάνη, την κυρία Καλλιτσα Τσιρογιάννη, την κυρία Ντίνα Πρέκα, την κυρία Αλεξάνδρα Αγγελακοπούλου, την κυρία Αντωνία Στελιανού και την κυρία Λαμπρινή Κολοβού για τις προσκλήσεις και την αγάπη στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ που με έχουν στην καρδιά τους και δεν με ξεχνούν ποτέ."

 

Διαβάστηκε 1402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 00:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.