Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:01 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 17:46

Ιάλυσος - Παναιτωλικός (4-0) Δηλώσεις Μιχαηλίδη και Λιάβα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιχαηλίδης: «Κάθε νίκη τονώνει το ηθικό»

Την πρώτη νίκη της σεζόν πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ιάλυσο Ρόδου και ο Μιχαηλίδης στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία. «Κάθε νίκη τονώνει το ηθικό των παικτών. Η ομάδα δεν είχε νίκη, σήμερα τα καταφέραμε. Είναι γνωστό πως στο κύπελλο γίνονται εκπλήξεις, τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Το παιχνίδι το είδαμε με σοβαρότητα και προσοχή», σχολίασε στην Cosmote TV.

Λιάβας: «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Παναιτωλικός έχει και θέμα ψυχολογίας επειδή ακόμη δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα και εκεί στάθηκε ο Λιάβας, μετά το σημερινό 4-0 της Ρόδου. «Ηταν μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Κοιτάμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση. Ο προπονητής εμπιστεύεται όλους τους παίκτες εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και περιμένουμε την ευκαιρία μας», είπε ο νεαρός αμυντικός στην Cosmote TV.

Διαβάστηκε 1541 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 01:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.