Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 22:36

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπασκετ του Δήμου Αγρινίου καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι επαγγελματικοί κλάδοι εκπροσωπούμενοι από μία ή και περισσότερες ομάδες ανά κλάδο.

Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα υποχρεούται να επικοινωνήσει είτε μέσω της σελίδας στο Facebook του Εργασιακού είτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δηλώσει τον όνομα της ομάδας ή του κλάδου του μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 9/10/2019.

Η δήλωση συμμετοχής προς το παρόν δεν είναι δεσμευτική απλά θα μας βοηθήσει να γνωρίζουμε τον αριθμό των ομάδων για προχωρήσουμε στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.