Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:42 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 18:26

#My_Nafpaktos: Διαγωνισμός φωτογραφίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ART PROJECT “#My_Nafpaktos”
2ο μέρος: Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Προθεσμία Υποβολών: 30/9
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας
Σάββατο 26/10, 19:00
“Παλαιά Σφαγεία” Σύλλογος: Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές

Αγαπητοί μας φίλοι! Τον περασμένο Οκτώβρη, η ομάδα μας, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές” πραγματοποίησε φωτογραφικό περίπατο στην Ναύπακτο στο πλαίσιο του Project ”#My_Nafpaktos”. Δεκάδες ταλαντούχοι φωτογράφοι, ξεναγηθήκαμε στην όμορφη περιοχή ανακαλύπτοντας και απαθανατίζοντας τους φωτογραφικούς της θησαυρούς.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Project, διοργανώνουμε ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλούμε φωτογράφους κάθε επιπέδου που έχουν επισκεφτεί την Ναύπακτο ή συμμετείχαν στον περσινό μας φωτογραφικό περίπατο, να μας στείλουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν την πόλη της Ναύπακτου μέχρι την Δευτερα 30/9. Αναζητούμε λήψεις με δημιουργική προσέγγιση, που αποτυπώνουν την ομορφιά του τόπου, την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές και τις ξεχωριστές εικόνες της όμορφης αυτής πόλης.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας είναι δωρεάν.

Κατεβάστε την φόρμα με τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής, πληκτρολογώντας το παρακάτω link στον web browser του υπολογιστή σας: tinyurl.com/gre-mnt

Η έκθεση “#My_Nafpaktos” θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 26/10 στις 19:00 στον χώρο “Παλαιά Σφαγεία” του πολιτιστικού συλλόγου “Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές”. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της Ναυπάκτου Αγίου Δημητρίου, μια περίοδο που η πόλη σφύζει από ζωή λόγω της μεγάλης εμποροπανήγυρης που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Το project “#My_Nafpaktos” αποτελεί μέρος των δημιουργικών ταξιδιωτικών projects που διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events με στόχο την ανάδειξη των περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Markting Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Event Hashtags: #My_Nafpaktos, #gr_events

npress.gr

Διαβάστηκε 1049 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.