Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:59 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 22:38

ΠΑΟ Αγρινίου: Μεγάλη μεταγραφή με κίνηση «αστραπή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε μία μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ προχώρησε η διοίκηση του ΠΑΟ Αγρινίου.

Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με το Βαγγέλη Βασιλάρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Όμηρο Νεοχωρίου. Ο νεαρός πλάγιος χαφ είπε αμέσως το ναι στην πρόταση που δέχτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και θα την ενισχύσει τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Ο Βασιλάρης στο παρελθόν αγωνίστηκε έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ19 του Παναιτωλικού, στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στον Όμηρο Νεοχωρίου.

Το websports.gr επικοινώνησε με τον παίκτη που επιβεβαίωσε τη συμφωνία και δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους στον Όμηρο Νεοχωρίου. Τους διοικούντες της ομάδας, τους προπονητές, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Η πρόταση της ομάδας με ικανοποίησε πλήρως και συμφώνησα αμέσως. Ελπίζω να πετύχουμε με την ομάδα τους στόχους που θα θέσουμε».

websports.gr

Διαβάστηκε 528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.