Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 18:17

Βρήκε τη λύση για τις… υποδομές η Πρύτανης: «το Αγρίνιο έχει… χρήματα »

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επισκέφθηκε τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου και του Μεσολογγίου. Συνοδευόταν από την Πρύτανη Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου και τους υποψήφιους (πλέον) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου.

Στο Αγρίνιο οι εν λόγω παράγοντες συμμετείχαν σε συνάντηση με καθηγητές των τμημάτων με την κουβέντα να πηγαίνει στα διάφορα τρέχοντα ακαδημαϊκά ζητήματα και στα σχέδια του Υπουργείου για το μέλλον.

Λόγος έγινε επιδερμικά και για τις υποδομές με τους ομιλητές να συμφωνούν στην άποψη πως το Μεσολόγγι υπερτερεί του Αγρινίου σε αυτόν τον τομέα. Η πρύτανης ανέφερε εξάλλου τις αδυναμίες του Αγρινίου στις υποδομές και την φοιτητική μέριμνα (στέγαση-σίτιση) και αναρωτήθηκε «αν θα μπορούσε και η τοπική κοινωνία να συνδράμει» μιας και «το Αγρίνιο έχει… χρήματα ». Ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε πάντως πως «το κράτος θα μεριμνήσει για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για υποδομές στην πόλη».

Αυτές οι γενικολογίες ειπώθηκαν και παραμένει απορίας άξιον γιατί υπουργός και πρύτανης δεν άδραξαν την ευκαιρία για μια συνάντηση με τη δημοτική αρχή ώστε να τεθούν επί τάπητος και στα σοβαρά τα ζητήματα μέριμνας και υποδομών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1664 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.