Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:52

Ευχαρίστησε τα ΜΜΕ ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προς τους ιδιοκτήτες / εκπροσώπους

και εργαζομένους των Μέσων Ενημέρωσης στη Δυτική Ελλάδα

Φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, του επιτελείου των στενών συνεργατών του, αλλά και του Γραφείου Τύπου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια της μακράς και δύσκολης για όλους μας προεκλογικής περιόδου. Ελπίζουμε να μην σας ταλαιπωρήσαμε ιδιαίτερα.

Εννοείται πως η επικοινωνία μας δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τη δράση και τις πρωτοβουλίες του κ. Φαρμάκη,ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε, ευελπιστώντας στη συνέχιση της καλής συνεργασίας ενόψει και της εξίσου απαιτητικής συνέχειας.

Άλλωστε, ποτέ δεν ξεχνάμε πως η εκλογική επιτυχία επιφέρει και σοβαρές ευθύνες, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μία περιοχή που καλείται επιτέλους να αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητές της.

Με εκτίμηση

sinidisi,gr

 

Διαβάστηκε 446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.