Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 18:40

Στον Πεζόδρομο του ιστορικού Κέντρου και την Λαϊκή αγορά ο Νίκος Καραπάνος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Λαϊκή αγορά του Σαββάτου και τον Πεζόδρομο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου βρέθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο επικεφαλής Νίκος Καραπάνος και υποψήφιοι του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας».

Στην Λαϊκή αγορά ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε απευθυνόμενος προς τους παραγωγούς στις διαρκείς και αποτελεσματικές προσπάθειες που κατέβαλλε η δημοτική αρχή κατά την διάρκεια της θητείας της, για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως η επιμέλεια και λειτουργικότητα των χώρων διεξαγωγής της, η προστασία του εισοδήματός τους και η διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.  Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δεν παρέλειψε επίσης να συγχαρεί τους εργαζομένους του Δήμου για την άψογη διατήρηση του χώρου σε άριστη κατάσταση και την απόδοσή του μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς καθαρού κι επιμελημένου στους πολίτες.

Επόμενος «σταθμός» της περιοδείας του Σαββάτου ήταν ο Πεζόδρομος και το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού επισκέφθηκαν εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης. Η διατήρηση της καθαριότητας του πεζοδρόμου, ο αναβαθμισμένος φωτισμός, η αποκομιδή των απορριμμάτων και η δυνατότητα ανακύκλωσης υλικών ήταν θέματα τα οποία συζητήθηκαν από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους πολίτες που ζουν στην «καρδιά» της πόλης.

Ο Νίκος Καραπάνος στην διάρκεια της περιοδείας του στο ιστορικό κέντρο επισκέφθηκε επίσης τα εκλογικά κέντρα άλλων συνδυασμών  όπου ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον προεκλογικό αγώνα  των συνυποψήφιων Δημάρχων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως πέρα από κάθε πολιτική επιδίωξη, σημασία έχει το «καλό του τόπου μας».

Διαβάστηκε 502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/