Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:28 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 20:26

Σκίτσο του Αγρινιώτη Χρήστου Παπανίκου στο εξώφυλλο νέου δίσκου του Ζαμπέτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χρήστος Παπανίκος ζωγραφίζει Ζαμπέτα

Με την ζωγραφιά του Χρήστου Παπανίκου στο εξώφυλλο βγαίνει στην κυκλοφορία ο νέος δίσκος του Γιώργου Ζαμπέτα.

Ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα έβαλε στίχους σε δεκατρείς ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αξέχαστου παππού του και κάλεσε σημαντικούς καλλιτέχνες να ερμηνεύσουν τα τραγούδια αυτά. Μεταξύ αυτών και τον θείο του Γιώργο Νταλάρα (αδερφό της μητέρας του) με τον οποίο ο Ζαμπέτας τζούνιορ ηχογράφησε κι ένα ντουέτο.

Το άλμπουμ «Στον Γιώργο με αγάπη» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, σε παραγωγή του Ζαμπέτα τζούνιορ. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Ανδρεάδης, Μαρίνος Κωστόπουλος, Αθηνά Κοντοδήμα και Όλγα Καββαδία. Η γνωριμία με τον Χρήστο Παπανίκο έγινε μέσω του συνεργάτη του Βασίλη Μπόνη.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με τον απαραίτητο σεβασμό επιμελήθηκε και ζωγράφισε στο χέρι αυτό το καλλιτέχνημα. Είναι ο κύριος Χρίστος Παπανίκος!”, λέει ο Γιώργος Ζαμπέτας.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 965 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.