Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:44 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 13:14

Επίσκεψη της Χριστίνας Σταρακά στο  Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια του  κύκλου επαφών της με φορείς της περιοχής η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας και την Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.

Συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» η Χριστίνα Σταρακά  συναντήθηκε αρχικά με τον Διοικητή Ανδρέα Τσώλη και στην συνέχεια με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Μπακόπουλο, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και την διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών Ελένη Σούκη, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει για ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και γενικότερα τον χώρο της Υγείας.

Στην συνάντηση με τον Διοικητή  συζητήθηκαν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, θέματα χρηματοδότησης, στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς  και εργασιακών συνθηκών. Ακόμη συζητήθηκε η αξιοποίηση των παλαιών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, για τις οποίες πρόσφατα υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νοσοκομείου και 6ης ΥΠΕ.

«Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν οι συνθήκες εργασίας και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας βελτιώνονται συνεχώς κι αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία. Στόχος μας πάντα είναι η περαιτέρω ενίσχυση με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η νέα δημοτική αρχή θα διεκδικήσει σθεναρά από την κεντρική εξουσία, από κοινού με την διοίκηση, την αρτιότερη δυνατή επάνδρωση του νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά. ‘Όπως εξήγησε, στο πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» προβλέπονται συνέργειες με την διοίκηση σε θέματα προληπτικής ιατρικής, αιμοδοσίας και γενικότερα κοινωνικών δράσεων.

Στην συνάντηση με τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών και το Σωματείο Εργαζομένων, εν συνεχεία, τέθηκε υπόψη της υποψήφιας Δημάρχου η ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση με νέο μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες. Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης της αστικής συγκοινωνίας ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες αλλά και οι εργαζόμενοι, καθώς και η πρόσβαση από και προς το Νοσοκομείο στην εθνική οδό. «Χάρη στην ευσυνειδησία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού το Νοσοκομείο Αγρινίου προσφέρει αυτό το σημαντικό έργο, εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά», επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου.

Η Χριστίνα Σταρακά χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα ενώ τόνισε την ανάγκη όλοι να εργαστούν ο καθένας από τον τομέα του για την αναβάθμιση των δεικτών λειτουργίας του Νοσοκομείου και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στον πολίτη.

Διαβάστηκε 664 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/