Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 22:55

Χρυσό μετάλλιο ο Ξηρομερίτης Δημήτρης Μπακοχρήστος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο – Ένα ακόμη βήμα για την Ολυμπιάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο (ΔΑΚ Πυλαίας) στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρση βαρών σε πάγκο και σήκωσε 167 κιλά και πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο και κάνει ένα ακόμη βήμα για τους παραολυμπιακούς στο Τόκιο.
 
mpakodhmos
 
Ο Δημήτρης από το Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας τα τελευταία χρόνια μας κάνει υπερήφανους του ευχόμαστε καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθεί ο σκοπός του στην παραολυμπιάδα στο Τόκιο.
σε δηλωσή του αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για την στήριξη που μου προσφέρουν στην αγωνιστική προετοιμασία για να φέρνουμε αυτά τα αποτελέσματα Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό &ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών

katounanews.blogspot.com

 

Διαβάστηκε 547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.