Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 18:40

Mε 50 αθλητές ο «Τίτορμος» στους αγώνες TAE KWON DO στον Αστακό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Αστακό βρέθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος «Τίτορμος» Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 17 Μαρτίου, συμμετέχοντας στη 2η Αγωνιστική Ημερίδα «Γιώργος και Δήμος Κουτρούμπας», προσκεκλημένος από τους δασκάλους Γιώργο Μαρίνο και Ανδρέα Μιμιγιάννη.

Τα… Τιτορμάκια ικανοποίησαν με την αγωνιστική τους απόδοση και βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, οι γονείς απόλαυσαν τους μικρούς τους αθλητές και οι μεγαλύτεροι αθλητές κάνανε ένα δυνατό τεστ ενόψει επίσημων αγώνων που ακολουθούν.

«Συγχαρητήρια στους γονείς για την άψογη συνεργασία τους και στους αθλητές για την μαχητικότητα και την προσπάθεια τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ. «Τίτορμος».

Τέλος, ο Δάσκαλος Γιαννιώτης Χρήστος ευχαριστεί τη βοηθό του Λιάπη Βιβή και τους βοηθούς των αγώνων: Νόνη και Νίκη Γιαννιώτη, Χαρά Σακκά, Σωκράτη Μπεκιράκη, Χρυσοβαλάντη Φουρλάνη και Κατερίνα Σιδέρη για την βοήθεια τους.

dav
dav
dav
dav
dav
sdr

dav

dav
dav

dav

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.