Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 22:07

Κατάμεστο το Παπαστράτειο στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προαγωγής υγείας των πολιτών και της στήριξης των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, διοργάνωσε απόψε, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων, επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο.

Στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, αναδείχθηκε η σημασία της αδιάλειπτης παρουσίας του Φορέα, στη στήριξη των εξυπηρετούμενων ατόμων μέσω των πολλαπλών δραστηριοτήτων εντός και εκτός του Κέντρου, με αποτέλεσμα την εξέλιξη των σωματικών και πνευματικών τους ικανοτήτων και δυνατοτήτων αλλά και την ομαδικότητα, σε συνεργασία με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις, ενώ τα μέλη του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Παπαδημητρίου – Κορκοντζέλου, επένδυσαν μουσικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 700 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.