Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 22:22

Αγρίνιο: Διήμερο «συζητήσεων …βίας στην πόλη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mια σημαντική διημερίδα ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο Αγρίνιο και θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή.

«Συζητήσεις …βίας στην πόλη»  το θέμα της , φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Πάνου Σούλου 11, και οργανώνεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου και το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας»-ΟΚΑΝΑ. Συνδιοργανωτές η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλικών και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου.

Υπηρεσιακοί λόγοι δεν επέτρεψαν στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου να δώσει το “παρών” σε μία ακόμη εκδήλωση στο Αγρίνιο το οποίο επισκέπτεται τακτικά ενώ αναγνώστηκε η ομιλία της.

Εισηγήσεις στην ημερίδα που είναι σε εξέλιξη θα κάνουν σήμερα ο πρόεδρος Εφετεών Εφετείου Αθηνών Φίλιππος Μανώλαρος, η Dr Αθανασία Δημητρίου, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Λεωνίδας Κοτσαλής, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος. Συντονιστής είναι ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγέλης.

Αύριο θα μιλήσουν η προϊσταμένη Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Ευτυχία Μανιάκη, ο Αστυνόμος Β΄Νικόλαος Κώστας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόφορος Χρόνης και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Καζαντζής.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν απόψεις για διάφορες εκφάνσεις της βίας και θα ακολουθήσει διάλογος.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 815 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.