Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 17:32

«ΜΠΕΡΕΝ ΚΑΙ ΛΟΥΘΙΕΝ» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέρδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του ΤΖ. Ρ. Ρ. ΤΟΛΚΙΝ
“ΜΠΕΡΕΝ ΚΑΙ ΛΟΥΘΙΕΝ”
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΛΛΙΑ

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΖ. Ρ. Ρ. ΤΟΛΚΙΝ
“ΜΠΕΡΕΝ ΚΑΙ ΛΟΥΘΙΕΝ”

Το θέμα του Μπέρεν και Λούθιεν φαντάζει απλό: ο απεγνωσμένος έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους. Ωστόσο, στα χέρια του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, η ερωτική ιστορία του θνητού Μπέρεν και της αθάνατης Λούθιεν μεταμορφώνεται σε έναν συγκλονιστικό μύθο. Ο πατέρας της Λούθιεν, βασιλιάς των Ξωτικών, ο οποίος αντιτίθεται στη σχέση της με τον Μπέρεν, αναθέτει στον αγαπημένο της κόρης του μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία. Αν κατορθώσει να τη φέρει σε πέρας, τότε θα μπορέσει να την παντρευτεί. Οι συναρπαστικές περιπέτειες των δύο ηρώων θα τους οδηγήσουν στα βορειοδυτικά της Μέσης-γης, στο τεράστιο κάστρο της Άνγκμπαντ, της Σιδερένιας Κόλασης, και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την ενσάρκωση του κακού: τον τρομερό Μόργκοθ.
Η ιστορία Μπέρεν και Λούθιεν γράφτηκε από τον Τόλκιν το 1917 και παρέμενε ανέκδοτη μέχρι πολύ πρόσφατα. Πρόκειται για ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Μέσης-γης, που συνομιλεί με το Χόμπιτ, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Σιλμαρίλλιον και τις υπόλοιπες αφηγήσεις που έχτισε με ασύγκριτη μαστοριά ο ανεπανάληπτος Τόλκιν.

Διαβάστηκε 1929 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.