Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 15:08

«Αν ήθελα να φύγω»: Με την υπογραφή των Παπαδόπουλου - Φιλίππου η νέα επιτυχία της Τζωρτζίνας Νικάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε σε ποια ερμηνεύτρια έγραψε τραγούδι το δίδυμο των επιτυχίων, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου

Έχει ξεχωρίσει τόσο για τη μελωδική φωνή της όσο και για την εκρηκτική της παρουσία, έχοντας καταφέρει να κερδίσει παράλληλα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Νικάκη, η οποία επιστρέφει δυναμικά με την μπαλάντα «Αν ήθελα να φύγω» που αναδεικνύει το ταλέντο της και μάλιστα παίζεται ήδη στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Κι επειδή όπως λένε «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και το νέο τραγούδι της ανερχόμενης ερμηνεύτριας το υπογράφει το γνωστό δίδυμο των επιτυχών.

Πιο συγκεκριμένα, τη μουσική του έχει γράψει ο καταξιωμένος συνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, Κυριάκος Παπαδόπουλος , ενώ οι στίχου του φέρουν την υπογραφή του Ηλία Φιλίππου, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους λαϊκούς στιχουργούς.

Το τραγούδι, κυκλοφορεί από την PRIME PRODUCTIONS σε διανομή της MINOS/EMI – UNIVERSAL, ενώ η οπτικοποίησή του έγινε σε σκηνοθεσία του Sherif Francis.

 

Διαβάστηκε 1707 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.