Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:59 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 20:09

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις προπονητών μετά το τέλος του αγώνα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Ημασταν καλύτεροι»

Ο κόουτς του Παναιτωλικού τόνισε πως τα «καναρίνια» δεν άξιζαν σήμερα να χάσουν στη Λιβαδειά

Το κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα ο Παναιτωλικός, όπως σχολίασε ο Δέλλας στη NOVA. «Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά η φάση του πέναλτι έκρινε το παιχνίδι, θέλω να ξαναδώ τη φάση. Για εμάς οι κακές επιλογές στην επίθεση μας κόστισαν και αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Όμως μετά το γκολ δεν παίξαμε ποδόσφαιρο», σχολίασε.

Καραγεωργίου: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Ο κόουτς του Λεβαδειακού τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια

Στην αξία της σημερινής νίκης του Λεβαδειακού, στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του ματς. «Πρέπει να πω πως σήμερα παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που θέλει να έχει την κατοχή και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είχαμε άγχος καθώς, είμαστε σε κακή βαθμολογική θέση και θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», είπε ο κόουτς των «πράσινων» στη NOVA.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.