Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:25 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 01:12

Καψάλης - Τσίκος στα Τριανταίικα Αγρινίου | Ένα Ανεπανάληπτο Πανηγύρι! (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ατέλειωτος Χορός και Γλέντι. Τα Τριανταίικα Ανεβάζουν το Καλοκαίρι!

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, στα Τριανταίικα Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε ένα ενθουσιώδες πανηγύρι, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από το Αγρίνιο και τα γύρω χωριά. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν μια μοναδική γιορτή, που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη τους.

Ο χορός, το γλέντι και η γιορτινή ατμόσφαιρα κράτησαν μέχρι το πρωί, με όλους να διασκεδάζουν και να χαίρονται την κάθε στιγμή. Οι χορευτές, μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν με πάθος και ενέργεια στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής που παρουσίασαν ο Γιάννης Καψάλης, με την υπέροχη φωνή του να συγκινεί και να διασκεδάζει το κοινό, και ο Μάκης Τσίκος, με το κλαρίνο του να δίνει μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Το πανηγύρι στα Τριανταίικα αποτέλεσε μια ευτυχή και πλούσια καλοκαιρινή στιγμή, γεμάτη κέφι και αξέχαστες στιγμές. Οι παρευρισκόμενοι αναμφίβολα θα θυμούνται αυτό το γιορτινό γεγονός για πολλά χρόνια και θα προσβλέπουν στο επόμενο πανηγύρι με μεγάλη ανυπομονησία.

 

 

Διαβάστηκε 688 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 20:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis