Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 19:16

Αυτή είναι η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής! (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια συνέντευξη, του αυστριακού ερευνητή Κλάους Ντόνα, πάνω στα αποτελέσματα της πολύχρονης έρευνας που είχε κάνει για την ιστορία της ανθρώπινης φυλής, κατέληξε να πάρει μορφή ντοκιμαντέρ..

Πυραμίδες, άγνωστα μέχρι σήμερα τεχνουργήματα, αγαλματίδια, ιατρικά εργαλεία και παράξενα κρανία μαρτυρούν ένα πανάρχαιο Παγκόσμιο Πολιτισμό με μια προ-σανσκριτική γραφή… που είναι περισσότερο από 12-17.000 έτη παλιός…

Ο Κλάους Ντόνα, ένας Αυστριακός ερευνητής τεχνουργημάτων, ομιλεί και δείχνει ορισμένα στοιχεία

Πρώτη φορά συνάντησα τον Κλάους Ντόνα, έναν Αυστριακό ερευνητή τεχνουργημάτων, τον Ιούλιο του 2009. Η συνέντευξη του στο Πρότζεκτ Κάμελοτ είχε βρει μεγάλη ανταπόκριση, και πολλοί άνθρωποι μας έγραψαν ζητώντας μια συνέχεια. Έτσι είμαι ενθουσιασμένος που σας φέρνω περισσότερα.

Το παρακάνω βίντεο είναι μια 45λεπτη παρουσίαση διαφανειών, με προσωπικά σχόλια από τον Κλάους Ντόνα. Είναι πλούσιο σε δεδομένα, λεπτομερές, εντατικό, απορροφητικό, και ίσως περιέχει ορισμένες εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της ανθρώπινης φυλής στο σύνολο του από οποιοδήποτε βίντεο που έχετε δει ποτέ, όπως αναφέρει το mymind.gr.

Το ταξίδι καλύπτει την Ατλαντίδα, τους Ανουννάκι, αρχαίους συμβολισμούς, αρχαίες επιστήμες, μια αρχαία παγκόσμια γλώσσα και ακόμη πιο πολλά. Περιέχει εντυπωσιακό υλικό το οποίο σε βάζει στη διαδικασία να αμφισβητήσεις ολοκληρωτικά τη συμβατική ιστορία και ίσως να αναθεωρήσεις τις απόψεις για την εικόνα της ανθρωπότητας που μέχρι τώρα ήταν γνωστή για σένα..

Δείτε το υπεύθυνα, μελετήστε το όσο μπορείτε με ανοιχτό μυαλό, κρίνετε, δεχτείτε και απορρίψτε ό,τι θέλετε και φυσικά τα όποια συμπεράσματα δικά σας.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 5180 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 20:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.