Σάββατο, 11η Μαίου 2024  3:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 17:48

Παναιτωλικός: Έχασε η Κ19 κέρδισε η Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με εκτέλεση πέναλτι και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Φραντζέσκος με δυνατό σουτ. Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 70’ και στο 74’ και έφτασε στη νίκη. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης (73’ Θώδης), Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Πατίλας, Φραντζέσκος, Σκόνδρας (64’ Παναγιωτίδης), Αλομπισάτ (77’ Πανταζής), Καββαδίας.

Η ομάδα Κ17 επικράτησε στη Λαμία 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 23’ ο Μπελεβώνης με σουτ. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Νταλιάνης, Φραγκούλης, Λαζαρίδης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Μπελεβώνης, Ντούλιας (70’ Γιάκος, λ.τ. 76’ Λάκκας), Δήμος, Καρατσώλης (64’ Τρομπούκης).

Διαβάστηκε 382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.