Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:23 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 17:49

Όμορφες στιγμές στην επίσκεψη των νέων του «Παναγία Ελεούσα» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όμορφες στιγμές χθες, Τετάρτη 19-12-2018, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου καθώς την επισκέφθηκαν οι νέοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα»

Τους  υποδέχτηκαν ο Αντεισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Μαγκούτας, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Πέτρος, η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αντωνία Πάνου, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων & Κ.Α. Ευτυχία Μανιάκη, η Προϊσταμένη Γραμματείας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιουλία Σταμούλη και υπάλληλοι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Σε ένα φιλικό και συγκινησιακό κλίμα οι νέοι συνομίλησαν με τους Εισαγγελείς για τις δραστηριότητες και τα τμήματα κατάρτισης που παρακολουθούν, τραγούδησαν τα κάλαντα και αποχώρησαν με ένα αναμνηστικό δώρο και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα κατά το έθιμο των ημερών.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.