Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 13:31

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου συγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα για το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ακόμα πρωτοβουλία αλληλεγγύης πραγματοποιούν τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου. Ξεκίνησε νωρίτερα και θα διαρκέσει έως τις 18.00 το απόγευμα, στην πλατεία Ειρήνης, η συλλογή τροφίμων και ρούχων για την στήριξη του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα». Τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για ακόμη μια φορά δίνουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Αντίστοιχη δράση έχει διοργανωθεί εκ νέου από την Λέσχη κατά το παρελθόν στηρίζοντας και τότε το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», όπως επίσης  και την «Φλόγα«.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου Βαγγέλης Τσάμης τόνισε: «κάνουμε την κίνηση αυτή για να δείξουμε και το κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης. Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» βοηθάει πάρα πολλά παιδιά σε όλο το νομό. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του Εργαστηρίου και γι αυτό μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα θα είμαστε μπροστά στο Ταχυδρομείο του Αγρινίου και θα συγκεντρώνουμε ρούχα και τρόφιμα, ώστε να καλύψουμε κάποιες μηδαμινές από τις τεράστιες ανάγκες τους. Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου είναι δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες. Θεωρούμε ότι πρέπει να κινητοποιούμαστε όλοι οι πολίτες και οι φορείς και γι αυτό τις προηγούμενες ημέρες επισπευτήκαμε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου. Κάνουμε την αρχή και  θέλουμε όλους τους πολίτες δίπλα μας».

lesxi-motosikletas-trofima (1)

lesxi-motosikletas-trofima (2)

lesxi-motosikletas-trofima (3)

lesxi-motosikletas-trofima (4)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.