Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 20:03

Κατερίνα Καρατζοπούλου: ένα κορίτσι από κινηματογραφική οικογένεια, με θεατρικό παρόν και λαμπρό μέλλον!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νεαρή ταλαντούχα Κατερίνα Καρατζοπούλου είναι εγγονή του Ρωμύλου Καρατζόπουλου (γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός με ταινίες όπως "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης", "Η μουσίτσα", "Ποια είναι η Μαργαρίτα", "Ο Θύμιος τα κανε θάλασσα" κ.α.) και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές "Συμμαθητές", "Μάλιστα Σεφ" και "Έλα στη θέση μου".

Έχει σπουδάσει - μεταξύ άλλων - υποκριτική, φωνητική, τραγούδι, χορό αλλά και διατροφή και διαιτολογία. Συμμετείχε σε κινηματογραφικές παραγωγές, σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις και φέτος τη συναντάμε στο θέατρο ΗΒΗ στην παράσταση "ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ", σε διασκευή και σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς όπως η Μάρω Κοντού, ο Κώστας Βουτσάς και άλλοι.

Η ίδια δηλώνει πανευτυχής που έχει την τύχη και την τιμή να συνεργάζεται με ηθοποιούς που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου: "μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον βαθιά επηρεασμένο από την τέχνη. Ο παππούς μου υπήρξε παραγωγός του κινηματογράφου σε μια χρυσή εποχή που μας έδωσε σπουδαίες ελληνικές ταινίες. Αισθάνομαι την ευθύνη της κληρονομιάς αυτής και συνάμα την ανάγκη να χαράξω την δική μου πορεία στις τέχνες με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν και πίστη και όραμα για το μέλλον".

"ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ" από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή στο θέατρο ΗΒΗ.

 

Διαβάστηκε 488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.