Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 19:42

Στρατηγικές για την αγροτική επιχειρηματικότητα – Στο Αγρίνιο η 5η συνάντηση εργασίας για το Πρόγραμμα INTERREG Europe (Πεμ 13/12/2018 10:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Συνέργειες και Δικτύωση στην Αγροτική Επιχειρηματικότητα» είναι το αντικείμενο της 5ης κατά σειρά συνάντησης εργασίας ενδιαφερομένων φορέων (Stakeholders Group Meeting) που πραγματοποιεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Τ.Κ. 30131, Αγρίνιο).

Η Συνάντηση Εργασίας διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Rur@l SMEs «Στρατηγικές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) σε αγροτικές περιοχές» του Προγράμματος INTERREG Europe

Κατά τη Συνάντηση Εργασίας ο Καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλίας Αλέξανδρος Παπαχατζής θα αναπτύξει το θέμα: «Συνεργατικοί σχηματισμοί στον αγροτικό τομέα: Το έργο MED Greenhouses – Green Growth through the capitalization of innovative Greenhouses». Επίσης, η γεωπόνος Βασιλική Καραπαπά θα αναφερθεί στις «Καινοτόμες δράσεις για τη Δικτύωση και την Επιχειρηματικότητα στον Αγροτικό τομέα», ενώ ο Κωνσταντίνος Καραμπουρνιώτης θα μιλήσει για «Συνέργειες και Δικτυώσεις: Η συμβολή του Αναπτυξιακού Νόμου στη στήριξη των επιχειρήσεων».

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το έργο Rur@l SMEs από την ομάδα που έχει αναλάβει την υλοποίησή του, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους ενδιαφερόμενους.

 

Διαβάστηκε 662 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.