Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 19:28

Ήττες για τις Μικτές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο ήττες ήταν ο απολογισμών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παίδων (Κ14) και Νέων (Κ16) απέναντι στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Στον αγώνα Παίδων (Κ14) η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1, χάρης σε τέρμα του Κωνσταντόπουλου στο δεύτερο μέρος στο 42΄λεπτό. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Χουλιάρας, Κέφης και Αναγνωστάκης του συνδέσμου Πρέβεζας.

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Κ14) : (Βασίλης Παπαθανασίου) Παπασωτήρης, Ξάνθης, Κουτσουπιάς, Κυρίτσης, Μποκώρος, Λυκούδης, Χαραμής, Τρικαλινός, Βαρεττας, Σιμος, Καβαλλάρης,

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ14): (Δημήτρης Κάκκος) Γεωργόπουλος, Λένης, Πετρόπουλος, Τσαούσης, Κασσας, Ορτεντζιος, Καμπέρης, Κωλέτσης, Στρέκλας, Πετράτος, Κωνσταντόπουλος.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.