Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:09 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 19:57

Μουσικό Σχολείο: Επιτυχημένη η εκδήλωση για την Μουσική και τα Μαθηματικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Νάκου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Ελλάδος στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

Η εκδήλωση  διοργανώθηκε  από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 13:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

Το θέμα της ομιλίας ήταν η Μουσική και τα Μαθηματικά, και ήταν μια δραστηριότητα αφιερωμένη στα 100 χρόνια Ε.Μ.Ε.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ευάγγελος Μουρούκοςπου επιμελήθηκε τα δυο video    του  κ. Κων/νου. Νάκου, το ένα με τη   Πυθαγόρεια Μουσική των άστρων και το άλλο με την μουσική   αναπαράσταση  του π=3,14….

Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης που με τη σειρά του επικρότησε την παραπάνω πρωτοβουλία και παρότρυνε τους μαθητές να αγαπούν τα Μαθηματικά.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.