Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 15:03

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία πραγματοποιήθηκε χθες 1 Οκτωβρίου 2018 εκδήλωση στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στα μέλη της δομής, απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος, σημειώνοντας πως «Μέσα από τις υποδομές του, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου φροντίζει ώστε κάθε ημέρα του χρόνου οι ηλικιωμένοι να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποστήριξη, σεβασμό και οφειλόμενη τιμή.

Η διοίκηση και το προσωπικό του ΚΑΠΗ  Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε κάθε ευκαιρία και με κάθε δυνατότητα, εκφράζουν τα ειλικρινή τους αισθήματα απέναντι στους συνανθρώπους μας που διανύουν την Τρίτη ηλικία, θεωρώντας τους αναπόσπαστα και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η προβολή της ταινίας του Γιώργου Κορδελά «Η Ρόζα της Σμύρνης».

Διαβάστηκε 1538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.