Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  3:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 22:16

Καλό καλοκαίρι από την ημερήσια φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή είναι η τελευταία πριν τις διακοπές, εβδομάδα των παιδιών στο σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου. Για ένα μήνα δεν θα είναι μαζί μας, θα είναι με τους γονείς, τους φίλους, κάνοντας μπάνια, βόλτες, παίζοντας!

Για να τα αποχαιρετήσουμε και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι αποφασίσαμε να προβάλουμε μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων στον όμορφο χώρο της Ημερήσιας Φροντίδας του χωριού μας, ένα γεγονός που χαροποίησε πάρα πολύ τα παιδιά!

Για την υλοποίηση της ιδέας βοήθησαν οι Παναγιώτης Μπελεβώνης και Γιώργος Πανταζόπουλος, κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους της Ημερήσιας Φροντίδας. Ήταν μια προσφορά της ενημερωτικής ιστοσελίδας kalyvia.gr

Στη συνέχεια τα παιδιά από το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», δημιούργησαν με την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού Προσωπικού της μονάδας, τις κυρίες Ν. Φελέκη, Μ. Πρεβεζάνου, Σ. Σακαβέλα και Δ. Κακόγιαννου, πολύχρωμες ζωγραφιές με πινέλα και μολύβια, για να μας ευχηθούν:«Καλό καλοκαίρι & Καλές διακοπές»!!!

Κανένα Παιδί θύμα της ΚΡΙΣΗΣ! – «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με όσες δυνάμεις έχει ακόμα, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών στη χώρα μας.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε παιδί να έχει αυτά που χρειάζεται, στηρίζοντας το ίδιο και την οικογένειά του σε κρίσιμους τομείς.

Κανένα παιδί στην Ελλάδα δεν πρέπει να πεινάσει, να μείνει ανεμβολίαστο, χωρίς φάρμακα, χωρίς βιβλία, ….χωρίς μέλλον!

Με την υποστήριξη όλων -και παρά την τεράστια δυσκολία που βιώνουμε- «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει.

Για οτιδήποτε χρειάζεστε καλέστε:

Γραμμή SOS 1056

ΔΩΡΕΑΝ κλήση από σταθερά και κινητά

Διαθέσιμη όλο το 24ωρο – 365 ημέρες το χρόνο

Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές, με πολλά χαμόγελα!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους, από τα παιδιά και το προσωπικό του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια!

Πληροφορίες από το hamogelo.gr

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2428 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.