Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 21:17

Εξόρμηση στην Αιτωλοακαρνανία από τον Πεζοπορικό Όμιλο Αθηνών (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξόρμηση 30 μελών του Πεζοπορικού Ομίλου Αθηνών (Π.Ο.Α) στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιήθηκε μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με αφετηρία και διαμονή το Αγρίνιο, η πρώτη μέρα περιλάμβανε πεζοπορία – ορειβασία στο ελατόδασος για την κορυφή της Καλάνας. Την Κυριακή γνωριμία με τα ποτάμια και τα χωριά της κοιλάδας του Αχελώου και του Ινάχου και την τρίτη μέρα, βαρκάδα – canyoning στα νερά του Αχελώου.

Τους εκδρομείς συνόδευσαν η Νία Χαρίτου και ο Χριστόφορος Καραγεώργος, γνώστες της περιοχής, αφού κι οι δύο κατάγονται απ’ τον Ορεινό Βάλτο.

Οι επισκέπτες έμειναν κατάπληκτοι και ενθουσιασμένοι με τις ομορφιές και τις προοπτικές, για διαφόρων ειδών δραστηριότητες που διαθέτει η εν λόγω περιοχή και δήλωσαν πρόθυμοι να επαναλάβουν την απόδραση, προκειμένου να γνωρίσουν περισσότερα για τις ορεινές περιοχές του Αχελώου και να επισκεφτούν μνημεία της περιοχής που δεν πρόλαβαν να δουν.

Περισσότερα για τον Π.Ο.Α. μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

poa oreinos valtos (1)

poa oreinos valtos (2)

poa oreinos valtos (3)

poa oreinos valtos (4)

poa oreinos valtos (5)

poa oreinos valtos (6)

poa oreinos valtos (8)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 10781 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 00:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.