Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  5:10 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 23:04

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τμήμα του ΤΕΙ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας  ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Μεσολόγγι) έγιναν γνωστά τα εξής:

Η Αγωγή και προαγωγή της Υγείας στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είναι πλέον θεσμός. Στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας το Τμήμα Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας διοργάνωσε τον 5ο κύκλο Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, που απευθυνόταν στο Εκπαιδευτικό , Διοικητικό Προσωπικό και στους φοιτητές στο χώρο του Ιδρύματος στο Μεσολόγγι, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου και τον 3ο κύκλο Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Αντίρριο, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου.
Σκοπός του Σεμιναρίου ήταν η προαγωγή του αισθήματος ευθύνης και ασφάλειας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καθημερινών έκτακτων αναγκών.
Σε μια εποχή όπου η αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων έχει αυξηθεί, το πρόγραμμα αυτό πρόσφερε ευκαιρίες και κατάλληλα ερεθίσματα για ευαισθητοποίηση και προσφορά προς τον συνάνθρωπο σε περίπτωση ανάγκης.
Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου κ.Άρη Τριβλή και τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου , Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεο επίσης και τον τομέα Νοσηλευτικής του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού που συμμετείχαν στην υλοποίηση του Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών.

tei

tei

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1988 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.