Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  5:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 23:15

«Η μνήμη της Ελένης Τσικνιά θα παραμείνει ζωντανή στην κοινωνία του Αγρινίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού  Νοσοκομείου  Αιτωλοακαρνανίας- Ν.Μ. Αγρινίου, με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της ευεργέτιδας Ελένης Τσικνιά, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά της στο Γ.Ν. Αγρινίου. «Η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή στην κοινωνία του Αγρινίου για το πολύτιμο έργο της», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τα εξής: «Εκφράζω τη βαθειά λύπη μου για το θάνατο της Ελένης Τσικνιά, που υπήρξε μια από τους μεγάλους ευεργέτες για την πόλη του Αγρινίου, εξασφαλίζοντας με τις δωρεές εκείνης και του συζύγου της, σημαντικές υποδομές στον τομέα της Υγείας. Η προσωπικότητα και η προσφορά της αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Διατυπώνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της».
Το Δ.Σ. των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, από την πλευρά του, εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της εκλιπούσης Ελένης Τσικνιά.
Αποφάσισε επίσης να αποστείλει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής προς ένα άνθρωπο που πρόσφερε όσο κανένας άλλος με τις δωρεές του στη βελτίωση των υποδομών υγείας της πόλης . “Είναι βέβαιο ότι χωρίς αυτές τις δωρεές του ζεύγους Τσικνιά το τοπίο στην Υγεία για την περιοχή μας θα ήταν σε πολύ δεινή θέση.
Μακάρι το παράδειγμα τους να βρει και άλλους μιμητές”, ανέφερε η ανακοίνωση.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2141 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.