Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:04 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 15:43

Από την Νοσηλευτική στο Βενζινάδικο του Μπαμπά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αθηνά Κονδραλή κατάγεται από το Νεοχώρι Μεσολογγίου, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Μεσολογγίου έχοντας αποφοιτήσει πριν 10 χρόνια. Δεν έχει δουλέψει στο αντικείμενο αυτό, αλλά απασχολείται στην οικογενειακή της επιχείρηση που ασχολείται με Εμπόριο Υγρών Καυσίμων στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

images 10
Η ίδια δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: «Το βενζινάδικο ήταν του μπαμπά μου, ο οποίος το δούλευε γύρω στα τριάντα χρόνια. Απο αυτά τα τελευταία επτά χρόνια το δουλεύαμε μαζί, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια το έχουμε νοικιάσει σε κάποιον άλλο και εργάζομαι εδώ σαν υπάλληλος. Είναι δύσκολη δουλειά αλλά μετά από τόσα χρόνια πλέον εχω συνηθίσει. Εχω προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες πολύ καλές. Λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η οικονομική κρίση προσπαθούμε από την μεριά μας να εξυπερητούμε τους πελάτες με χαμόγελο.»

images 08

Στην ερώτηση μας πως διασκεδάζουν οι νέοι στο χωριό της μας απάντησε ότι: « Για να διασκεδάσουμε συνήθως φέυγουμε από το χωριό και πηγαίνουμε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο. Σε οποιαδήποτε επαγγελματική προοπτική σίγουρα θα σκεφτώ πολύ να εγκαταλείψω το υφιστάμενο αντικείμενο. Αυτό θα εξαρτηθεί ανάλογα την περίπτωση. Το μηνυμά μου προς τους νέους είναι να έχουμε θετική σκέψη, υπομονή και αισιοδοξία. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τα καλά και τα κακά. Και όλα έρχονται και παρέρχονται.»

images 17

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 7154 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 16:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033