Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 23:56

Συνεχίζονται οι ανοιχτές συναντήσεις ψυχαγωγίας στο ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται κάθε Τετάρτη (7-9μ.μ.) οι καθιερωμένες ”ανοιχτές συναντήσεις ψυχαγωγίας” του κοινού στο ίδρυμα ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ στον Άγιο Κων/νο Αγρινίου.

“Στη δεύτερη συνάντηση της 17/6/15 η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη της 10/6/15, αποδεικνύοντας έτσι ότι, οι στόχοι που έθεσε το Δ.Σ. του ιδρύματος στα πλαίσια του νέου ρόλου που θέλει να διαδραματίσει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, είναιρεαλιστικοί & υλοποιήσιμοι.

Στην συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, αφού αναφέρθηκε περιληπτικά στις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν άμεσα, τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων των πολιτών, για την επίτευξη των νέων στόχων  του ιδρύματος.

Κάλεσε, τόσο τους παρευρισκομένους, όσο & αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, να μεταφέρουν το μήνυμα αυτό παντού, έτσι ώστε από κοινού, Ίδρυμα & λαός, να κάνουνε πράξη τα οράματα του ιδρυτή του ”ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ”, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, χαρά & αγάπη.

Κλείνοντας στο τέλος της συνάντησης ο κ. Πρόεδρος, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, λέγοντας ότι, το ίδρυμα θα συνεχίσει να στέκεται όρθιο & δίπλα τους, για να τους ζεσταίνει την καρδιά στις δύσκολες μέρες που που ζεί σήμερα ο τόπος μας.

Στη συνάντηση, πέραν του καφέ & των εδεσμάτων (το μενού κάθε φορά ανανεώνεται) προσφέρθηκε & παγωτό για λίγη δροσιά, λόγω της ζέστης που επικρατούσε στο χώρο του ιδρύματος εκείνη την ώρα”, αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος.

IMG_2618IMG_2628

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.