Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  4:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 21:47

Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ορίστηκε Εθνικός Αντιπρόσωπος του EQUASS

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας του με την EPR (Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για θέματα Αποκατάστασης), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, ορίστηκε ως «το Εθνικό Σημείο Αναφοράς του EQUASS/Εθνικός Αντιπρόσωπος του EQUASS» στην Ελλάδα.

Οι νέες αυτές αρμοδιότητες του φορέα συνεπάγονται ότι θα λειτουργεί ως ο επίσημος αντιπρόσωπος του EQUASS στην Ελλάδα παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη στους φορείς παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν το σύστημα ποιότητας EQUASS.  Επίσης, ρόλος του θα είναι να καταβάλλει προσπάθειες σε συνεργασία με τις τοπικές, περιφερειακές και εθνικές αρχές για να επιτύχει την επίσημη αναγνώριση και υιοθέτηση του συστήματος ποιότητας και πιστοποίησης EQUASS, στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, στον Ελλαδικό χώρο.

Σύμφωνα με την αναφορά του κ. Guus van Beek, Ειδικού σε θέματα Ποιοτικής Διαχείρισης της EPR, η διάκριση αυτή στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» αποτελεί μια επιπρόσθετη αξία και αναγνώριση, καθώς το Εργαστήρι έχει δείξει πλήρη δέσμευση στην προσέγγιση του EQUASS για την Ποιότητα.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2047 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.