Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 21:30

Πετυχημένη η 3η ποδηλατοδρομία Παλαίρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η 3η ποδηλατοδρομία Παλαίρου, μια σχολική εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός κάθε Ιούνιο στην Πάλαιρο. Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου με τη βοήθεια των Δασκάλων τους και του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε, με εποπτεία περιπολικών του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας, από το παλιό Δημοτικό Σχολείο και κατευθύνθηκε προς το Μύτικα. Στη θέση Βουνάκι κατευθύνθηκε αριστερά προς την παραλία Παλαίρου και διασχίζοντας όλη την παραλία κατευθύνθηκε προς την Πογωνιά με στάση στην ταβέρνα “Ο ΚΟΥΤΑΒΟΣ”. Η ποδηλατοδρομία επέστρεψε στην πλατεία της Παλαίρου όπου απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Παλαίρου κ. Στάχτιαρη Δημήτριο στους μαθητές.

katounanewsepi-podolatodromia-palairos2epi-podolatodromia-palairos3epi-podolatodromia-palairos4epi-podolatodromia-palairos5P1010001P1010050P1010066P1010082

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2158 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.